VIDEO: Pol Makartni se vratio na scenu i prošetao se Ebi Roudom

Britanski muzičar i nekadašnji član Bitlsa Pol Makartni prešao je pešački prelaz kod muzičkog studija na londonskom Ebi Roudu, gotovo 49 godina nakon što je na tom mestu napravljena čuvena fotografija za omot poslednjeg albuma koji su Bitlsi snimili.
Pol se na Ebi Roud "vratio" kako bi održao poseban koncert za najveće obožavaoce. Makartni je u Ebi Roud studiju održao ekskluzivni intimni koncert, samo za odabrane, na kojem je svirao numere Bitlsa. Ćerka Meri snimala ga je dok je prelazio čuveni pešački prelaz ka studiju, isti onaj na kojem je fotograf Ijan Mekmilan, 8. avgusta 1969, uslikao legendarnu liverpulsku četvorku, prenosi NME.
 
Makartni je prošle nedelje na društvenim mrežama najavio koncert na tajnoj lokaciji u Londonu, pozvavši obožavaoce da mu pošalju video snimak na kojem će objasniti zašto bi baš oni trebalo da budu izabrani da prisustvuju svirci.
 
Album "Abbey Road", objavljen 1969. godine, poslednji je koji su Bitlsi snimili. Godinu dana kasnije, nepunih mesec dana posle raspada grupe, objavili su i album “Let It Be” sa numerama koje su ranije snimljene.
 
Makartni će 7. septembra objaviti novi solo album "Egypt Station", koji promoviše na aktuelnoj svetskoj turneji. Najbliže Srbiji biće 5. i 6. decembra za kada su zakazani koncerti u Beču. Do mesta u bečkom "Štadhaleu", međutim, nije lako doći, jer je prvi koncert (6. decembra) rasprodat za samo 20 minuta uprkos tome što se cene ulaznica kreću od 100 do 250 evra. #PaulMcCartney Abbey Road via @giuintheskypic.twitter.com/nt08G5cRiY
  • Barklays

    26.07.2018 21:11
    čovek ima 800 miliona funti na računu, može da nosi i opanke ako hoće..., baš ga briga.-
  • Mlada vojvodjanka

    24.07.2018 09:01
    Papuče...i to Scholl!
  • gari

    24.07.2018 08:31
    @neoplantius
    Mada mogu da razumem zašto bi čarape uz sandale bile praktične. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".