Eminem iznenadio sve i objavio novi album "Kamikaze"

Američki reper Eminem objavio je svoj deseti album "Kamikaze" na kom se nalazi čak 13 pesama.
Eminem je svoj album pripremao u tajnosti, te je bez ikakve najave objavio svoj deseti studijski album pod nazivom "Kamikaze", što je izazvalo pravu euforiju među ljubiteljima rep i hip-hop muzike.
 
Tako se njegov album iznenada pojavio na striming i download servisima, nakon Albuma Revival iz 2007. koji je pokupio najviše kritika.
 
Na najnovijem albumu "Kamikaze" nalazi se 13 pesama, od kojh će se numera "Venom" naći u nadolazećem filmu "Spajdermen 2" u kome glumi Tom Hardi.
 
Omot albuma prikazuje kako Eminem ide u napad na svoje hejtere, a zbog njihovih reakcija na njegov prethodni album "Revival", dok pesme otkrivaju introspektivnu, osetljivu stranu repera, koji je prvi put otkrio da se predozirao, te da je bio na korak do smrti.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika