VIDEO: Bono usred nastupa u Berlinu ostao bez glasa, koncert prekinut

Pevač sastava U2, Bono Voks, ostao je bez glasa nakon što je otpevao svega nekoliko pesama na koncertu pred hiljadama gledalaca u Berlinu u subotu uveče, zbog čega je koncert prekinut.
"Veoma nam je žao zbog prekida koncerta. Bono je bio u punoj formi i glas mu je bio u odličnom stanju uoči početka koncerta, ali mu se posle nekoliko pesama glas potpuno ugasio. Ne znamo šta se dogodilo i konsultovaćemo lekara", saopštila je rok grupa na svom sajtu.
 
Bono (58) je poteškoće sa glasom imao od samog početka koncerta, pri čemu je više puta pio iz termosa, a na kraju se publici obratio s rečima da ne može da nastavi.
 
Gledaoci će, međutim, moći ulaznice da iskoriste za koncert ove grupe koji će se održati naknadno.
 
  • Nojo

    04.09.2018 10:27
    Bono Vox
    Pre svega koliki egocentrik moras da budes da bi sebe nazvao dobar glas? xD Doabar glas koji ne radi :D
  • Toto

    03.09.2018 14:26
    Ne znam o čemu se raspravljaju Goci i vojvoDJanin, kad je to jedan krajnje nebitan lik, s krajnje nebitnim mišljenjem svakako...
  • Mick

    02.09.2018 22:54
    U2
    U2 ionako slušaju samo snobovi, nikad pravi bluzeri, džereri i rokeri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika