VIDEO: Mile Kekin i Bajaga snimili duet kao odgovor na događaje u Karlovcu

Mile Kekin, frontmen Hladnog piva, i Momčilo Bajagić Bajaga uradili su duet "Atlantida" koji danas odjekuje regionom, piše portal Noizz.
To bi, naime, možda bila samo još jedna zanimljiva muzička saradnja, da joj nisu prethodili događaji u Karlovcu, koji su tu pesmu učinili svojevrsnim manifestom pomirenja u regionu.
 
Zajednička pesma Mileta i Bajage objavljena je nakon što se slegla prašina oko otkazivanja nastupa Bajage i Instruktora u Karlovcu, na insistiranje hrvatskih ratnih veterana. Hladno pivo je bilo pozvano kao "zamena", ali je bend to odbio. Sada su, kako prenosi Noizz, Bajaga i Mile snimili duet "Atlantida", koji predstavlja njihov komentar na celu situaciju.
 
Kako je Mile objasnio, pesma govori o prijateljstvu i prekidu prijateljstva u doba kad je sve "naopačke i ološ nosi značke".
 
"Nakon svih tih događaja ovoga leta shvatio sam da bi mi baš Bajaga bio potreban da podvučem poruku pesme. Poslao sam mu pesmu i iako vrlo retko peva tuđe pesme, pristao je na saradnju. I tako smo snimili lep muško-muški duet", objasnio je Mile u izjavi "Jutarnjem listu".
 
Priznaje da je imao veliku tremu kad je Bajagi slao pesmu.
 
"Ipak je čovek napisao masu vrhunskih stvari. A što se moje famozne angažovanosti tiče, mislim da je to smisao rokenrola: reći svima šta ih ide i ne biti po svaku cenu deo mase", poručio je frontmen Hladnog piva.
 
Pesma se našla na Miletovom solo albumu "Kuća bez krova".
  • Navek Bečkerek

    02.11.2018 10:41
    Nikad Petrovgrad
    Bolje je biti Titov jugosloven nego Hitler jugend kao sto ste ti, sever smrdije i onaj purgerns.
  • Петровград

    26.10.2018 12:03
    Нисте ви апатриди, већ Титини Југословени.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika