Sud zabranio Džoniju Depu da prilazi supruzi

Sud u Los Anđelesu zabranio je glumcu Džoniju Depu da prilazi supruzi Amber Herd, pošto ga je optužila da ju je više puta udario u toku nedavne svađe i napravio joj modrice.

Sudija Karl H. Mur je naveo da Dep ne sme da pokušava da stupi u kontakt sa Amber Herd dok ne bude završeno saslušanje, 17. juna.

Amber Herd je navela da ju je Dep gađao telefonskim imenikom tokom svađe u subotu, pogodivši je u obraz i oko. Pokazala je fotografiju na kojoj su se videle modrice na licu kada je podnela zahtev za zabranu prilaska. Ona je takođe izjavila da ju je Dep vukao za kosu, vikao na nju i u više navrata je udario.

Amber je zatražila zabranu prilaska nakon što je prethodno podnela zahtev za razvod zbog "nepremostivih razlika". Herd je podnela zahtev za razvod sudu u Los Anđelesu, posle 15 meseci braka, kao i zahtev za alimentaciju.

Dvoje glumaca upoznalo se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine, dok je Dep (52) još bio u vezi s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece.

Dep i Herd su se venčali u februaru prošle godine i nemaju zajedničku decu.

  • *

    01.06.2016 18:49
    E nek si je tresnuo, nadam se da nisi oštetio imenik! A i gde ti je bila pamet da se s njom oženiš.....
  • Maja

    28.05.2016 15:35
    Hihihi lepo ga je premostila za nekoliko miliona ;-) naivac u drugoj mladosti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.