Kijanu Rivs došao u britanski parlament da "spasi stvar"

Dolazak američkog glumca Kijanua Rivsa danas u britanski parlament, nevezano za konfuziju oko Bregzita, razveselio je poslanike i novinare koji su se sjatili oko poznate zvezde naučno-fantastičnog serijala "Matriks".
U trenutku kada su zaposleni u britanskom parlamentu mislili da situacija ne može biti neverovatnija, sa izglasavanjem Bregzita, ostavkom premijera i cepanjem opozicionih laburista, u zgradu je ušetao Rivs. On je, prema izveštajima, došao da lobira za filmsku produkciju.
 
"I kao da sve nije dovoljno nadrealno... Kijanu Rivs se upravo pojavio u parlamentu.. pa zaista sve izgleda kao Matriks", napisao je na tviteru urednik Skaj njuza, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).
 
Drugi novinar Skaj njuza napisao je na Tviteru da može da potvrdi da se Kijanu Rivs neće da uđe u vladu u senci, dok je još jedan korisnik Tvitera napisao je da je on doleteo u britanski parlament da spasi stvar.
  • gox

    30.06.2016 09:22
    hehe
    ovo je matrix, ja sam neo, ovo je matrix, ja sam neo
  • Milutin

    29.06.2016 17:15
    Matrix
    I sad nek' neko kaže da ne živimo u Matrix-u. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.