FOTO: Ona je vlasnica "najlepšeg bikini tela svih vremena"

Prelepa glumica Rakel Velč dobila je titulu "najlepšeg bikini tela svih vremena".

Rakel Velč (75) mamila je uzdahe svojom ulogom u filmu "One Million Years B.C." u kom je 1966. pokazala svoje izvajano telo u krznenom bikiniju.

Prema mišljenju 2.000 žena koje su učestvovale u anketi kompanije Swimwear 365, Velč je prva na listi 50 najlepših figura za bikini, a u samom vrhu prate je Ursula Andres i Merilin Monro.

Velč smatra da žene treba da prihvate svoje godine, umesto da ih skrivaju. "Želim da žene prestanu da se plaše svojih godina. Svaka od njih je novo poglavlje u životu", rekla je lepa glumica u jednom intervjuu.

Ona kaže da vežba šest dana nedeljno i da se trudi da jede zdravo.

Ipak, smatra da njen izgled čini mali deo njenog života. Čak je objavila i knjigu pod nazivom "Rakel: Iza dekoltea".

  • Zivan

    11.07.2016 09:29
    Tessko je poverovati, ali za Rakel Velcc bi se moglo reci da danas, u osmoj deceniji, izgleda atraktivno skoro kao i pre pola veka...
  • Classic

    11.07.2016 02:30
    Legendarna neponovljiva Rakel.
  • Nervirach

    10.07.2016 22:41
    Lako je njoj tako da govori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.