Majkl Kiton dobio zvezdu na Stazi slavnih

Američki glumac Majkl Kiton dobio je zvezdu na Stazi slavnih na Holivud bulevaru u Los Anđelesu.
Šezdesetčetvorogodišnji glumac je na ceremoniji u Holivudu održao šaljiv govor prožet političkim izjavama, u kome se podsetio na uspone i padove u karijeri.
 
"Reći da je ovo san bilo bi netačno jer nikad nisam sanjao da budem slavan. Čudno je ali zaista nisam to imao u glavi, uvek sam želeo da budem dobar u nečemu i to je sve. I iskreno, mislim da nekad i jesam dobar, nekad sam stvarno super dobar", rekao je Kiton.
 
Majkl Kiton je 2015. dobio Zlatni globus i nominaciju za Oskara za ulogu u filmu "Čovek ptica" (Birdman) Alehandra Gonzalesa Injaritua. Takodje je dobio pohvale za ulogu u filmu "Pod lupom" (Spotlight) o pedofiliji u crkvi, koji je ove godine nagrađen Oskarom za najbolji film.
 
Kiton, čije je pravo ime Majkl Daglas, igrao je Brusa Vejna u filmu "Betmen" reditelja Tima Bartona iz 1989. godine i s Bartonom je sarađivao na filmu "Beetlejuice" na početku karijere. A zatim je gotovo pao u zaborav. Krajem 1990-ih spao je na filmove B serije i na manje uloge, dok nije dobio ulogu Rigana Tomsona u filmu "Čovek ptica" što je povratilo njegovu karijeru.
 
Glumac upravo završava snimanje filma "The Founder" (Osnivač) o životu Reja Kroka koji je od Mekdonaldsa napravio najveću svetsku imperiju brze hrane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.