Hju Lori dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Britanski glumac Hju Lori, zvezda "Crne Guje" i "Doktora Hausa", zacementirao je svoj status u eliti industrije zabave dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih.

Dok su ga na holivudskoj svečanosti silno hvalili njegov dugogodišnji saradnik Stiven Fraj i autor "Hausa" Dejvid Šor, Hju Lori, skroman glumac koji nikad nije voleo da se ističe, nije znao kud bi sa sobom od nelagode.

"Imam 57 godina i u životu sam imao mnogo sreće od početka do kraja, tako da gotovo svakoga dana očekujem da će mi klavir pasti na glavu kako bi se stvorila ravnoteža", rekao je Lori.

Pohvalio je Ameriku što je izmislila farmerke, picu i martini, za koji kaže da je "sonet u čaši".

Lori je osvojio dva uzastopna Zlatna globusa za portret doktora Hausa 2006. i 2007. i za tu ulogu sedam puta bio nominovan za Emi, koji dosad nije osvojio. Svojevremeno najplaćeniji televizijski glumac, uspešni bluzer i džezer, svoj uspeh uglavnom pripisuje dobrim scenaristima, producentima i rediteljima.

Rođen u Oksfordu, počeo je da glumi na Kembridžu zajedno s Frajom, Emom Tompson i Tildom Svinton pošto mu je mononukleoza uništila snove da sledi oca u britanskoj olimpijskoj veslačkoj reprezentaciji.

Lori i Fraj zajedno su glumili u nekoliko poznatih britanskih humorističnih televizijskih serija uključujući "Crnu guju" i "Dživsa i Wustera" Globalnu slavu stekao je glumeći doktora Gregorija Hausa u istoimenoj američkoj seriji od 2004. do 2012. godine.

  • Sale NS

    27.10.2016 08:01
    Čuj Ameri i pice !
    Taj Louri se izgleda od rane zore razvalio od američkog Martinija kad izjavljuje da su picu izmislili Ameri ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.