Melanija Tramp na naslovnici Voga

Kultni modni časopis Vog ima dugu tradiciju praćenja odevanja i ponašanja prvih dama SAD, a, prema rečima urednice Ane Vintur, Melanija Tramp neće biti izuzetak od toga.
Na naslovnici najpoznatijeg modnog magazina na planeti, čijim se savetima i smernicama vodi kako modna industrija tako i običan svet, uskoro će se naći i Melanija Tramp.
 
Bez obzira na politiku Donalda Trampa sa kojom se većinski ne slaže, Ana Vintur kaže da će odnos Voga sa prvim damama ostati nepromenjen i u slučaju Melanije.
 
"Vog ima tradiciju praćenja prvih dama SAD i ne znam zašto bi ovaj put bilo drugačije", rekla je urednica magazina.
 
Uprkos tome što je čitavo uredništvo časopisa prošle godine dalo punu podršku Trampovoj protivnici Hilari Klinton, Vinturova je odlučna da objektivno nastavi ustoličenu tradiciju.
 
"Očigledno nam je svima bilo da je došao istorijski trenutak za žene. Za mene je ta odluka bila podrška svim ženama", objasnila je urednica.
 
Činjenica koja je posebno zanimljiva jeste što je Melanija već krasila naslovnicu Voga 2005. godine, kada je pokazala "Diorovu" venčanicu koju je nosila na venčanju za Donalda Trampa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.