Na prodaju stan Grete Garbo

Njujorški stan filmske legende Grete Garbo ponđen je na prodaju za gotovo šest miliona dolara.
"Njujork tajms" prenosi da se sedmosobni stan na Menhetnu koji gleda na Ist River, prodaje za 5,95 miliona dolara, uz troškove za mesečno održavanje od gotovo 9.100 dolara. Stan se nalazi na petom spratu 14-ospratne zgrade Kampanile, na istočnoj 52. ulici. 
 
Glumica švedskog porekla živela je u njemu od 1954. do smrti 1990, u 85. godini. 
 
Stan prodaje porodica Grej Rajsfild, glumičine bratičine i jedine nasledince. Rajsfild je sa suprugom stanovala u stanu od 1992. do 2013. pre nego što su se preselili u San Francisko. 
 
Garbo se smatra jednom od najvećih glumica 20. veka nemog i zvučnog filma ("Kraljica Kristina", "Ana Karenjina", "Marija Valevska", "Mata Hari").

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.