Bubnjar Blura pobedio na izborima i postao odbornik

Bubnjar čuvenog brit pop benda Blur, Dejv Rauntri, izabran je na lokalnim izborima koji su održani u Velikoj Britaniji za odbornika u Norviču.
Bubnjar Blura pobedio na izborima i postao odbornik
Foto: 021
Dejv je kao kandidat Laburističke stranke osvojio 59 odsto glasova u svojoj izbornoj jedinici. Po objavljivanju rezultata izjavio je za BBC da je počastvovan što je izabran za odbornika, kao i da mu dužnosti u bendu neće ometati političku karijeru.
 
"Nameravamo da radimo kada se nešto interesantno dogodi. Niko drugi iz Blura ne učestvuje na lokalnim izborima, ali ko zna, mi smo nepredvidiva družina”, naveo je on. Rauntri je i ranije učestvovao na izborima, kako za lokalnog odbornika, tako i za mesto poslanika u parlamentu.
 
Blur je svoj poslednji album The Magic Whip objavio 2015, što je bilo njihovo prvo studijsko izdanje od 2003. godine. Frontnmen benda Dejmon Albarn nedavno je objavio album "Humanz" sa svojim drugim, animiranim bendom Gorillaz sa kojima će u drugoj polovini godine ići na svetsku turneju. Najbliži koncert Srbiji održaće 13. novembra u Budimpešti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.