Glumac Dvejn Džonson razmišlja da se kandiduje za predsednika SAD

Američki glumac i bivši profesionalni rvač Dvejn Džonson, poznat po nadimku "The Rock", razmišlja da se kandiduje za predsednika SAD.
Glumac Dvejn Džonson razmišlja da se kandiduje za predsednika SAD
Foto: 021

Džonson je rekao za GQ da je njegova kandidatura "realna mogućnost" i da bi mu kao predsedniku prvi prioritet bilo predvodništvo. On nije otkrio mnogo o svojim političkim gledištima, ali je rekao da ne podržava zabranu putovanja, koju je predložio američki predsednik Donald Tramp, jer veruje "u uključivanje (ljudi)".

Džonson nije podržao nijednog kandidata na prošlogodišnjim predsedničkim izborima u SAD, što je objasnio time da nije želeo da utiče na bilo čije mišljenje ili da svojom politikom učini ljude nesrećnima.

Kada bi se kandidovao, Džonson bi imao bar jednog poznatog pristalicu, pošto je potpredsednik medijske kompanije NBCUniversal Ron Mejer rekao da bi "bez dileme" glasao za poznatog glumca i rvača.
 

  • Inspektor Višekruna

    11.05.2017 19:37
    Nije neki fazon
    Nakon Trampa, više ništa ne izgleda dovoljno blesavo da privuče pažnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.