Objavljeno pismo koje je Tupak napisao Madoni

Pismo koje je Tupak Šakur 1995. godine napisao Madoni, s kojom je bio 18 meseci u emotivnoj vezi, ponuđeno je na aukciji, a u njemu su otkrivene pojedinosti kraja njihovog romantičnog odnosa.
"Kada bi te videli s crnim čovekom na bilo koji način to ne bi ugrozilo tvoju karijeru, jer ćeš izgledati mnogo otvorenije i uzbudljivije. Ali meni bi to, bar po mojoj percepciji, promenilo imidž. Izneverio bih polovinu ljudi koji su učinili da budem to što jesam i koji me doživljavaju na određeni način. Nikada nisam želeo da te povredim", napisao je, između ostalog, Tupak.
 
U ovom pismu Tupak je takođe objasnio kako ga je povredilo to što je Madona u jednom intervjuu rekla da je "na rehabilitaciji od repera i sportista". "Te reči su me duboko povredile, jer nisam znao da si bila s nekim reperom osim mene", napisao je.
 
 
Takođe je zamolio da razume njegovu poziciju i da prošlost ostave iza sebe, a pismo završava molbom da ga Madona poseti u zatvoru kako bi se videli "licem u lice".
 
"Molim te, budi pažljiva. Nisu svi časni kao što deluju. Postoje oni čija srca kvare zavist i zlo. Mogli bi te povrediti", napisao je Tupak koji je preminuo naredne godine, šest dana nakon što je upucan.
 
Pismo će biti ponuđeno na uukciji po početnoj ceni od 100.000 dolara, a prethodni Tupakov rukopis prodat je za više od 170.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.