Kevin Spejsi priznao da je gej

Glumac Kevin Spejsi kaže da je "voleo muškarce i imao romantične susrete s njima" i da sada "bira da živi kao gej muškarac".
On je odlučio da o svojoj seksualnoj orijentaciji progovori nakon što je optužen da je pokušao da zavede 14-godišnjaka. Entoni Rep, zvezda filma "Star Trek: Discovery" u nedelju je tvitovao da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u krevet, kada je imao samo 14 godina. 
 
"Gajim duboko divljenje i poštovanje prema Entoniju Repu kao glumcu. Užasnut sam što čujem ovu priču", rekao je Spejsi. "Iskreno se ne sećam tog susreta... Ali ako sam se ponašao, kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje, za ono što bih samo mogao objasniti time da sam bio pijan."
 
Glumac kaže da ga je ta situacija "ohrabrila da progovori i o drugim stvarima o njegovom životu". 
 
"Kao što oni meni najbliži znaju, imao sam veze i sa muškarcima i sa ženama. Voleo sam i imao romantične susrete sa muškarcima tokom celog života i sada biram da živim kao gej muškarac.
 
Rep, koji sada ima 46 godina, optužio je Spejsija da je pokušao da ga zavede na jednoj žurci 1986. 
 
"Podigao me je kao što mladoženja uzima mladu u naručje. Ali ja se u početku nisam bunio, jer sam bio zbunjen. A onda je legao preko mene", rekao je Rep za Buzzfeed. "Pokušao je da me zavede. Ne znam da li bih mogao da to tako nazovem, ali sam bio svestan da je pokušao da me zavede u seksualnom smislu.
 
Rep, koji kaže da nikad nije prijavio Spejsija, kaže da ga je skandal sa producentom Harvijem Vajnstinom ohrabrio da progovori o tome.
  • m

    31.10.2017 19:46
    The Usual Suspect...
  • Lala

    30.10.2017 19:22
    Crnjak
    E jos Vucic da prizna da je patoloski lazov.
  • Ja

    30.10.2017 14:55
    American Beauty....scena ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.