Radnik u Tviteru deaktivirao Trampov nalog

Tviter nalog američkog predsednika Donalda Trampa bio je deaktiviran 11 minuta.
Radnik u Tviteru deaktivirao Trampov nalog
Foto: Pixabay
"Nalog @realdonaldtrump bio je nenamerno deaktiviran zbog greške jednog od zaposlenih u kompaniji. Koliko znamo radi se o zaposlenom kome je ovo bio poslednji radni dan. Sprovodimo sveobuhvatnu internu istragu. Učinićemo sve da se to više ne ponovi", objavila je kompanija na svom Tviter nalogu.
 
Bela kuća nije bila dostupna za komentar.
 
Tramp je poznat po tome što dosta koristi Tviter, kako bi napadao protivnike i promovisao politiku koju vodi, a na Tviteru ima 41,7 miliona pratilaca. Prvi Tvit koji je napisao nakon što je obnovljen nalog bio je o porezu.
 
"Veliki poreski rez je napravljen danas. Lobisti se bore protiv Kapitol hila, ali republikanci će ostati jaki i učiniti ono što je dobro za Ameriku", napisao je Tramp.
  • CSM

    03.11.2017 12:49
    Zlo
    Accidentally?
    Clinton's whore!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.