Oklop iz filma "Gladijator" prodat za 96.000 dolara

Oklop koji je glumac Rasel Krou nosio u svojoj Oskarom nagrađenoj ulozi u filmu "Gladijator" prodat je na aukciji za 125.000 australijskih dolara (96.000 američkih dolara), daleko više od očekivanog.
Aukcijska kuća Sotbi je procenila da bi oklop iz tog filma mogao da se proda za između 20.000 i 30.000 australijskih dolara.
 
Krou je u Sidneju organizovao aukciju za svoj 54. rođendan, ocenjujući da je vreme da se "raščiste stvari". On je aukciju nazvao "Umetnost razvoda", i deo je dogovora o razvodu s bivšom suprugom Danijel Spenser od koje se odvojio 2012. godine posle devet godina braka.
 
Predmeti na prodaji nisu ograničeni na uspomene iz filmova ili braka. Takođe ima Roleks satova, umetničkih slika, klizaljki, motorcikala i mnogo drugih stvari.
 
Na aukciji su ponuđeni oklop i drugi rekviziti iz filma "Gladijator", predmeti iz filma "Master and Commander", gitare, vrhunska australijska umetnost i njegove martine iz "Romper Stompera".
 
Većina rekzvizita iz njegovih filmova koja je prodavana na aukciji je prevazišla procenu.
  • Dragan

    17.04.2018 21:23
    A da vide prave muzejske primerke ljudi ne zele ni par stotina dinara za kartu da daju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.