Kajli Džener i Tramp na Tajmovoj listi najuticajnijih na internetu

Kajli Džener, Kanje Vest, Rijana, Bizi Filips i Met Dradž uvršteni su na listu najuticajnijih ljudi na internetu magazina Tajm.
Isto tako je uvršten i čovek koji ima 53 miliona sledbenika na Tviteru - američki predsednik Donald Tramp.
 
Magazin je uvrstio te javne ličnosti na svoju godišnju listu, uzimajući u obzir njihov globalni uticaj na društvene mreže i ukupnu sposobnost da pokreću vesti.
 
Među ostalima koji su se našli na listi od 25 osoba nalaze se korejska pop zvezda BTS, Logan i Džejk Pol i društveni aktivisti Šon King, Eman al-Nafdžan, i studenti Parklanda na Floridi koji su insistirali na reformi zakona o posedovanju oružja.
 
Kada je reč o Trampu, Tajm navodi da je njegov "neobičan tok svesti" stvorio naslovnice i podstakao njegovu bazu. Magazin je odao priznanje predsedniku što je pretvorio svoj Tviter nalog u "ultimativnu predsedničku svađalačku govornicu", prenosi AP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.