Tramp pričao sa komičarem misleći da je senator

Američki komičar poznat kao "Mucavi Džon" pozvao je Belu kuću, predstavio se kao senator Bob Menendes, demokrata iz Nju Džersija, a predsednik SAD Donald Tramp javio mu se dva sata kasnije iz predsedničkog aviona.
Komičar, kojem je pravo ime Džon Melendes, izjavio je da je sa predsednikom razgovarao oko tri minuta i da mu nijednom nije rekao da nije u pitanju pravi senator Menendes, prenosi "Glas Amerike".
 
Melendes tvrdi da je sa Trampom razgovarao najmanje 20 puta, u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i ne može da veruje da predsednik nije prepoznao njegov glas. "Samo sam govorio koristeći sopstveni akcenat Long Ajlenda", rekao je komičar.
 
Na snimku razgovora koji se može čuti u podkastu komičara, predsednik Tramp, koji misli da razgovara sa senatorom, čestita mu što je oslobođen u slučaju u vezi sa primanjem mita. Tramp je takođe govorio o saradnji na imigracionom zakonu. "Ja sam hispanskog porekla", odgovorio je komičar.
 
On je za CNN izjavio da je Bela kuća lako mogla da razotkrije njegov pravi identitet. "Sve što je trebalo da me pitaju jeste kojoj stranci pripada senator Menendes ili koju državu predstavlja u Senatu i ja ne bih znao. Međutim, nisu me pitali ništa od toga", rekao je komičar.
 
Navodi se da je Bela kuća saopštila da predsednik Tramp "želi da bude na raspolaganju" članovima Kongresa i da se ponekad "greške kao što je ova dešavaju".
  • Bravo

    02.07.2018 12:54
    legendo
    Legenda, ne znam kako bi AV odgovorio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.