Osam najbizarnijih smrti tokom masturbacije

Orgazam se na francuskom kaže "le petite mort" odnosno "mala smrt". I iako niko ne bi poistovetio taj osećaj užitka sa smrću već pre s kratkotrajnim gubitkom svesti usled tog momenta sreće, postoje i slučajevi kojima je to zaista bio poslednji uzdah. I to od masturbacije.

1. Zbog orgazma joj pukla aneurizma u mozgu

Pre četiri godine dvadesetčetvorogodišnjakinja je umrla od orgazma koji je uzrokovao pucanje aneurizme u mozgu. Pored nje su našli vibrator i povraćku. Orgazam je uzrokovao nagli rast pritiska, a on pak pucanje aneurizme. Taj nagli dotok krvi u mozak prozrokovao je i mučninu, povraćanje i plućni edem. Nemački naučnici sada istražuju slične slučajeve.

2. Zaglavio mu se vibrirajući dildo u anusu

Najdžel Vilis (50) iz Londona bio je nezaposlen i živeo je sa svojom majkom. Jednog dana 2013. godine zabavljao se masturbirajući s vibratorom u anusu. No, slučajno je otišao predaleko i više nije mogao da ga izvadi. Zbog neprijatnosti nije želeo da potraži pomoć sve do petog dana kada je vibrirajući dildo probio njegovo debelo crevo. Proveo je više od mesec dana u bolnici, ali na kraju je preminuo od višestrukog otkazivanja organa, sepse i povređenih creva.

3. Strujom pržio penis

Ovom usamljenom Australijancu klasično samozadovoljavanje je bilo dosadno pa je celu stvar podigao na viši nivo. Izvadio je kabel iz jednog uređaja. Kraj kabla koji bi inače išao u uređaj je skinuo i ostavio žice bez zaštite. Na jednu od tih žica pričvrstio je 45 cm dug metalni lančić koji su pronašli na levoj strani abdomena preminulog. Žica koja služi za uzemljenje je bila ugurana u izolacijski deo kabla, napravljenog od gume i tekstila. Na mestu kontakta žice s grudima pronašli su opekotinu nastalu strujnim udarom. Iste opekotine od strujnog udara pronašli su i na levoj strani abdomena i oko penisa.

4. Ugušio se tikvicom dok je masturbirao

Zabavljajući se iza kuće u kojoj je živeo sa svojom ženom ovaj muškarac je "pojačao" masturbiranje stavljanjem tikvice u usta. Očajnički je pokucao komšiji tražeći pomoć, ali nažalost bilo je kasno. Lekari su pronašli penis u poluerektilnom stanju, a oko njega je bila gumica. Na donjem delu abdomena i oko testisa bilo je sperme. Pregledom je utvrđeno da je tikvica potpuno začepila protok vazduha.

5. Umro pokušavajući da se samozadovoljava usisavačem

Američki magazin forenzičke medicine objavio je 1988. neobičan slučaj seksualnog zadovoljavanja usisavačem. Muškarac je doživeo srčani udar pokušavajući da se seksualno zadovolji ovim kućnim uređajem. Na mestu nesreće pronašli su ga nagnutog preko stola, testisa, zadnjice i butina čvrsto stisnutih najlonkama. U direktnom kontaktu s usisavačem bio je abdomen, deo grudi i ruku na kojima je bilo i opekotina. Oko njega je stajala boca vina, nešto hrane, lubrikant i čaša urina.

6. Žena umrla od moždanog udara dok je masturbirala zamrznutom kobasicom

Pronašli su je u već teško raspadnutom stanju. Ležala je na krevetu u stanu u kojem je živela sama. Bila je gola i ležala je licem prema dole s jastukom ispod abdomena. Desna ruka je bila ispod nje, kraj vagine. Lice joj je bilo okrenuto na jednu stranu, a nož ispod obraza. Na krevetu kraj vagine stajala je duga kobasica koja je verovatno ispala iz nje nakon smrti. Na kuhinjskom pultu pronašli su pakovanje istih kobasica.

7. Doživela infarkt od uzbuđenja

Nikola Paginton bila je mlada, zdrava devojka. Pronašli su je u oktobru 2009. mrtvu, a kraj nje je stajao laptop s upaljenim porno-filmovima. Obdukcija je pokazala da je doživela infarkt od fizičkog i emotivnog uzbuđenja.

8. Starac umro u bizarnoj bondage masturbaciji

Reč je o verovatno najstarijoj žrtvi usmrćenoj masturbacijom. Starca (87) pronašli su kako visi s kaišem obmotanim oko vrata, go i kružno opasan užadima od nogu do grudi. Istražitelji su pronašli spermu na njegovim rukama kao i na podu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.