Greška koju muškarci prave tokom seksa

Producentkinja i scenaristkinja humorističkih serija Ali Adler izdala je knjigu "Kako ...ti ženu" u kojoj muškarcima govori da smanje brzinu kojom diraju žensku intimnu regiju.
Spisateljica popularnih serija poput Family Guy, Supergirl i Glee odlučila je da izda mali savetnik muškarcima pomoću kojeg će lakše usrećiti žene.
 
U svojoj duhovitoj i vrlo iskrenoj knjizi "Kako ...ti ženu", odlučila je otvoreno da progovori o seksualnosti i tajni ženskog užitka.
 
“Muškarci masturbiraju mnogo većom brzinom nego što to rade žene, a to isto primenjuju u seksu. Ako žele da zadovolje ženu, moraće da uspore, kaže Adler.
 
Ovo su neki od saveta iz knjige:
 
"Ključ je slušanje žene. To je ponekad najteža stvar na svetu, ali samo treba slušati ženu. Ne zamišljajte svoj penis kao odvijač, već kao mikrofon. Žene vole seks, ali ako se loše osećamo, ništa od seksa..."
 
"Poljubac je generalna proba seksa i otkriva mnogo toga. Ako je poljubac previše vlažan, monoton ili samo odbojan, stvari neće ići dalje od toga... Nemojte da uskačete ženi u usta, vaš jezik nije rover na Marsu, nije uređaj za istraživanje koji treba da donese uzroke ženine pljuvačke nazad u NASA-u."
 
"Nesigurnost oko fizičkih mana i razna ograničenja ženama ponekad ne dozvoljavaju da se opuste. Ovde vi nastupate - nakon što se spustite dole, morate da se ponašate kao da je njena vagina najbolja stvar koju ste ikad pomirisali, okusili, videli i da je privilegija biti joj blizu..."
 
“Vagina nikada ne laže - ako nije dovoljno vlažna, znači da nije dovoljno spremna. Potrudite se još, a ako i dalje ne pomaže - ili je reč o problemu hormonalne prirode, ili baš nije zagrejana za vas.”
 
“Tretirajte svoju partnerku kao individualca. Ono što je možda bilo odlično kod vaše bivše partnerke, ne mora nužno da odgovara i novoj, a takođe postoji i veliki rizik je vaša bivša slagala da joj se nešto sviđa, a nije bilo tako. Nema jednostavnog recepta za to šta treba raditi, jer svako voli različitu vrstu pritiska. Posvetite naročitu pažnju njenom klitorisu i pitajte je šta joj odgovara.”
  • ---

    05.07.2016 00:57
    Ne zamišljajte svoj penis kao odvijač, već kao mikrofon....zanimljivo. Pa nek izvole, nek se prihvate mikrofona. Ionako je sve previse komplikovano.
  • truc

    04.07.2016 10:15
    A bog te mazo sto su komplikovane...
  • m

    04.07.2016 08:59
    ja ne grešim. uvek mi je dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.