Sa kakvim ženama muškarci varaju?

Prema poslednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika.

Samo 30 odsto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 odsto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 odsto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.

Verovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod nas žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 odsto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj greh.

  • Zivan

    13.07.2016 06:26
    Ispada da musskarci sa rugobama i babama varaju svoje lepe i mlade supruge. Nije sluccajno ssto se u tekstu ne navodi autor istrazzivanja, rezltati ne vrede ni po lule duvana...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.