Muškarci koji imaju psa su ženama veoma privlačni

Novo istraživanje kaže da su muškarci koji imaju psa privlačniji ženama.

Naime, privlačnost muškarca u očima žena povećava se ukoliko on šeta psa, a to je priznala čak svaka treća žena.

Antropolog Piter Grej naglasio je da muškarci osim što vole da brinu o životinjama često ih i "koriste" u svrhu upoznavanja devojaka, budućih partnerki. Takođe, naučnici su došli do podatka da žene češće pristaju na flert sa muškarcem za kojeg znaju da ima ljubimca.

Od 1.210 ljudi koji su odgovorili na anketu, 61 odsto žena je odgovorilo da će staviti veći akcenat na one ljude koji imaju kućnog ljubimca. Ovo su potvrdili i muškarci, jer kako kažu, osmehe i poglede dama mnogo češće primete kada su u društvu svojih pasa.

Teme

pas
  • pera

    01.10.2016 20:23
    @Jole
    Jole, zene imaju urodjeno lucenje psihoaktivnih supstanci u direktno u mozak cim vide nesto nalik na bebu. Odmah se keze i mislim da je to refleks, potpuno bez kontrole. Tako da, nije zbog tebe.
  • Orwell Vegan

    01.10.2016 14:15
    Nije trend
    U Srbiji se gledada muskarac vodi mecku ili nesto slicno besno. Pas nije na ceni. Jos manje macka.
  • V

    30.09.2016 17:41
    ...
    ...ne samo ženama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.