VIDEO: Seks lutke će imati i veštačku inteligenciju

Lutke na naduvavanje postaju prošlost, tvrde obožavatelji ovog vida seksualne zabave.

Real Doll lutke koje neverovatno podsećaju na živu ženu postale su toliko popularne da se njihovi vlasnici zaljubljuju u njih, a snimljeni su i dokumentarci o muškarcima koji se prema ovim lutkama ponašaju kao prema svojim devojkama.

Tvorac Real Doll, Met Mekmulen za Vice je otkrio da je budućnost ovih lutaka u veštačkoj inteligenciji koju planiraju da ugrade u njih, kako bi lutka svog vlasnika osim fizički, mogla uzbuditi i mentalno.

Iako Real Doll već govore (i stenju), njihov tvorac želi da unapredi njihovu inteligenciju. Mekmulen kaže kako krajnji cilj njegovog projekta nije menjanje stvarne žene za robota, nego pružanje jednog sasvim novog iskustva obožavaocima plastičnih lutaka.

"Želimo da stvorimo nešto slično igrici The Sims, gde veštačka inteligencija ima sistem potreba i iskustvo je prilagođeno igri. Tako da veštačka inteligencija ima svoje želje – ili barem iluziju želja – i ima ciljeve, i ako je upoznaš, bićeš nagrađen na neki način, bilo verbalno, vizuelno, ili seksualnim radnjama."

Mekmulen smatra da je veštačka inteligencija budućnost, pa nećemo moći da je izbegnemo ni u seksualnom smislu.

"Duboko verujem da se neće svaka osoba na planeti vezati za robote i veštačku inteligenciju. Mislim da to privlači specifičan tip ljudi, iz ovog ili onog razloga. Bez obzira da li je to stvar ličnog izbora ili ne, oni su u stanju duha gde im je veza sa robotom ili veštačkom inteligencijom privlačnija od veze s ljudskim bićem. Tako da ne da li će iznenada svi prekinuti međusobne veze i posvetiti se robotima."

  • Realista

    25.10.2016 09:44
    zbog inteligencije
    Klinke ce jos da dobiju na ceni
  • Samac

    23.10.2016 19:09
    Ubija samoca
    Ja pricam sa telefonom i njegovim interaktivnim programom Siri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.