Najveća greška koju žene prave u krevetu

Poznato je da muškarci mnogo češće doživljavaju vrhunac u krevetu od žena. Ipak, dešava se da žene u svojim dvadesetim godinama čak i ne dožive orgazam.

Da li je to razlog da žena glumi zadovoljstvo pred svojim partnerom?

Ukoliko niste među 20 odsto srećnica koje dožive vrtoglav uragan, onda će biti potrebno dosta vremena i truda da budete zadovoljene u krevetu. Ako se ubrajate u preostalih 80 odsto dama i pritom ste na početku veze ili je u pitanju čak veza za jednu noć, vrlo je verovatno da ćete inscenirati orgazam.

Ukoliko je reč o vezi na jednu noć i želite da poštedite sebe objašnjavanja sa osobom sa kojom ne želite ništa ozbiljnije, onda ste opravdali svoje pretvaranje. U tome nema ništa loše, ali ukoliko je veza na duže staze, time ne činite uslugu nikome.

Stariji prijatelji će vas posavetovati da nikako ne glumite pred muškarcem i zaista će biti u pravu, jer vam lažni orgazam neće rešiti problem. Čak i onda kada vaš partner daje sve od sebe, desiće se da neće uspeti u svojoj misiji. Možda ste previše umorni. Šta god da je razlog, najbolje je da priznate istinu.

I da, za to je potrebno hrabrosti. Priznanje može da izazove i poniženje i stid, ali i da pokvari raspoloženje. Ipak, nema razloga da se osećate neprijatno zbog toga.

Lažni orgazam vodiće do još jednog lažnog, pa vam partner nikada neće pružiti zadovoljstvo koje zaslužujete, jer će misliti da sve vreme radi pravu stvar. Ako se pretvarate za vreme svakog seksualnog odnosa, to će prećutno značiti da svaki odnos obavezno mora da se završi "vrhuncem", što će loše uticati na vaš odnos.

I u seksu bez orgazma može jednako dobro da se uživa. Ukoliko orgazam svaki put postavljate za cilj, to može stvoriti dodatni pritisak i upropastiti zabavu. Pritom ćete time naterati partnera da pomisli da je dovođenje žene do vrhunca veoma lak posao i da nije potrebno previše truda niti iznenađenja u krevetu.

Zato, recite partneru da možda nećete oboje doživeti vatromet i, verujte, učinićete sebi veću uslugu nego da odglumite.

  • realno

    26.11.2016 23:01
    Prdež. To je neoprostivo. Kraj zauvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.