Kako od prijateljstva nastaje ljubav?

Kažu da je "prijateljstvo sa povlasticama" osuđeno na neuspeh i da se ne treba nadati da će se neobavezni seks izroditi u ozbiljnu vezu.
Ali, Mila Kunis i Džastin Timberlejk su u istoimenom filmu uspeli i pokazali da je sve moguće.
 
Ako i vi želite da neobavezno viđanje pretvorite u vezu, ljubavni terapeuti predlažu da idete polako, da ne biste uplašili drugu stranu. Mada imate nešto što liči na poslovni aranžman, nema razloga da se ponašate kao mašina.
 
Ako s vremena na vreme pokažete nežnost i pomazite ili zagrlite partnera nakon seksa, povećavate šanse da se među vama razviju dublje emocije. Ne preterujte, ipak, jer ne treba da delujete emotivno zahtevno. Odbijte sastanak ponekad kako biste povećali čežnju i pokazali da živite punim plućima, pišu Novosti.
 
A kad ste zajedno, budite pozitivni, nasmejani, ali i spremni da saslušate eventualne probleme kako biste razvili bliskost.
  • pera

    17.02.2017 09:24
    ..
    A kad ce savet kako od ljubavi ili drugarstva da nastane prijateljstvo s povlasticama? Mene to interesuje, a ne ovo...
  • istina

    16.02.2017 14:58
    psece navike
    Sve u tekstu je skroz psece, uglavnom zivotinjski objasnjeno i predlozeno razmisljanje...
    Skroz je nenormalno iz seksualne veze da nastanu osecanja, to ne postoji... Svako ko umislja tako nesto laze samo sebe i druge.
    Iz normalnog prijateljstva moze nastati normalna veza ali posle veze ne moze biti prijateljstva...i svako ko tvrdi drugacije je licemeran, opet po zdravom razumu i osnovnom moralu, a zasto razmislite malo samo o tome...
    E sad mogu postojati seksualne veze ali onda je iskljucena normalna sa osecanjima veza i naravno nema prijateljstva...

    P.S.
    Veza pocinje vec prvim poljupcem na usne...da ne bi bilo poremecenog podrazumevanja-samo napomena
    Toliko sto se tice istine i iskrenog.
  • *-*

    16.02.2017 11:31
    Iz prijateljstva
    moze da se pretvori u ljubav, ali, iz ljubavi nikad prijateljstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.