Šta sve možete da radite posle seksa

Maženje posle ljubavnog zanosa u krevetu se podrazumeva, ali šta se još može raditi da se i posle seksa povežete još više sa svojim partnerom?
"U svakom trenutku možete da uradite nešto lepo i korisno za svoju vezu. Nekada su i sitnice prekretnica i unose draž u vezu. Radite na svom odnosu, samo tako nećete zapasti u kolotečinu", kaže ljubavni terapeut Džes Orajli. 
 
Masaža 
 
Masaža se obično očekuje i praktikuje pre seksa. Ali, ispobajte je i nakon. Oduševićete se stepenom rasterećenj akoji ćete osetiti. A to sve može biti uvod u- još seksa. 
 
Film 
 
Dok ste još "pod utiskom", iskoristite izležavanje i pogledajte neki dobar film. Uživaćete sigurno više nego ikad pre.
 
Hrana 
 
Ko kaže da morate da budete obučeni da biste jeli? Ima nečeg sasvim šik da delite zalogaje goli, zavijeni u čaršave. Isprobajte- ovo će sigurno intimu sa vašim partnerom dovesti na jedan sasvim novi nivo. 
 
Čitajte zajedno 
 
Čitajte zajedno u krevetu, čitajte jedno drugom. Razgovarajte, emotivno i mentalno se povežite na ovaj način. 
 
Akcija u kadi 
 
Deluje kao klasika, ali posle seksa napravite toplu kupku za dvoje. Ako imate kabinu, onda se makar dugo tuširajte.

Teme

Seks
  • dule

    24.02.2017 11:36
    A drugi put?
  • NS49

    23.02.2017 06:08
    Juče sam preterao sa prijateljicom da se pokažem pa sam posle toga nastojao da dođem sebi. Samo gledao TV. Kad se podmladim probaću to što savetujet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.