VIDEO: Sa 25 godina oženio 82-godišnjakinju nakon telefonskog razgovora

Muškarac s indonezijskog ostrva Mantehage Sofian Loho Dandel (28) pre godinu dana telefonski je stupio u kontakt sa ženskom osobom koja mu je prošli vikend postala supruga.

Sve do trenutka upoznavanja, koje je usledilo dugo nakon telefonskog razgovora, svoju izabranicu nije pitao za godine.

On je medijima ispričao da nikada pre nije imao devojku i da se jednostavno zaljubio u nepoznatu osobu sa kojom se čuo telefonom.

Nakon nekoliko meseci razgovora odlučio je da upozna Martu Pot zbog čega se zaputio u 120 kilometara udaljeno selo. S obzirom na to da svoju izabranicu nikada nije pitao za godine, ostao je i više nego iznenađen kada ga je dočekala 82-godišnja žena.

Kako kaže, nije mu padalo na pamet da Marta ima toliko godina, ali da ta činjenica nije nikako uticala na njihovu vezu. Zaljubljeni par se ubrzo verio, a prošli vikend i venčao.

Svoju ljubavnu priču podelili su sa svetom kako bi pokazali da prava ljubav ne broji godine.

  • Ivana

    28.02.2017 14:16
    Onda ima nade i za nas neudate :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.