Par završio u zatvoru zbog nelegalnog seksa

Južoafrikanac i njegova verenica Ukrajinka nalaze se u zatvoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog nezakonitog seksa, rekla je medijima njihova rođaka.

Emlin Kulvervel (29) i Irina Nohai (17), uhapšeni su nakon što su otišli na lekarski pregled jer je Irina imala grčeve u stomaku, javlja BBC.

Dežurni lekar je ustanovio da je u drugom stanju i odmah zatražio venčani list. Kada ga nije dobio, pozvao je policiju, koja je na licu mesta uhapsila verenike. Seks van braka je ilegalan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Majka Emlina Kulvervela je uputila molbu da budu oslobođeni, rekavši da je "jedino što su pogrešno uradili to što su se zaljubili".

BBC prenosi da vlada UAE nije komentarisala, dok su ih vlasti Južne Afrike savetovale da potraže pravnu pomoć, jer je u pitanju unutrašnja stvar Emirata. Emlin Kulvervel i Irina Nohai se u zatvoru navodno nalaze još od januara, ali su vesti o ovom hapšenju tek sada doprle do javnosti.

Par još uvek nije zvanično optužen, ali ukoliko bi bili osuđeni za nezakonit seks, mogli bi da dobiju i zatvorsku kaznu od nekoliko godina.

  • Nemanja

    09.03.2017 11:00
    Normalnom čoveku ne izgleda "blesavo", već suludo i zaostalo, baš kao i svaki pokušaj da se takva shvatanja brane.
  • Zivan

    09.03.2017 08:47
    Nama izgleda blesavo, ali oboje su samovoljno boravili u zemlji koja ima strogu regulativu i zabranjuje sksualne odnose izvan braka. Morali su poštovati važeća pravila zemlje koju su odabrali za prebivalište...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.