VIDEO: Glasan seks prekinuo teniski meč

Tenis je specifičan sport u kojem nije navijačima dozvoljeno da se oglašavaju u toku poena, za razliku od recimo fudbala ili košarke. Često možete videti na terenima tenisere i teniserke kako traže od publike da budu tiši.
VIDEO: Glasan seks prekinuo teniski meč
Foto: 021

Međutim, jedan meč na čelendžeru u Sarasoti (SAD) je zbog neverovatnog razloga postao hit. Duel dvojice domaćih predstavnika Frensisa Tiafoa i Mičela Krugera je prekinuo glasan seks.

U apartmanima koji se nalaze u relativnoj blizini teniskih terena je par vodio ljubav toliko glasno da su mogli da ih čuju igrači i navijači na terenu. Svi su bili iznenađeni time, Tiafo je pokušao da zadrži smeh, dok je skupljač loptica pokušao da zapuši uši kako ne bi slušao neprikladan zvuk.

Pokušali su obojica tenisera to da prekinu na inovativne načine. Kruger je uzeo jednu od rezervnih loptica i poslao je ka tim apartmanima u nadi da će prestati, ali nije pomoglo.

Par minuta kasnije je Tiafo, čekajući da servira glasno viknuo: "Ne može da bude toliko dobro!"

Usledio je smeh svih na tribina, pa čak i sudije u stolici koji je standardnim “Tišina molim” pokušao da umiri publiku koja nije mogla da prestane da se smeje.

Ostaje nepoznato kada je sve prestalo, ali to nije smetalo Frensisu da pobedi i prođe u drugo kolo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.