Najbolja mesta za seks na brzinu

Ako ste spremni na izazove, seks na brzaka može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali.
Najbolja mesta za seks na brzinu
Foto: 021
Postoje mnoga javna mesta na kojima možete razbiti monotoniju, rasplamsati strast ili se samo dobro zabavili s voljenom osobom. Otkrivamo vam najbolja mesta za to:
 
Lift
 
Zaustavite lift na nekom spratu. Pazite da se pritom ne upali alarm. Nakon što ste završili, pustite lift da nastavi dalje i pravite se kao da se ništa nije desilo.
 
Bioskop
 
Bioskopske sale su idealna mesta za brzinski seks. Mračne su, teško da će vas neko čuti, i gotovo uvek postoje mesta koja su kao stvorena za takve situacije. Ako je sala poluprazna, smestite se u najmračniji kutak. Kad kupujete ulaznice izaberite prava sedišta da vam ne bi smetao naslon za ruke. Idealne su za oralni seks, ali ako je u dvorani malo ljudi, možete preći i na "ozbiljnije poteze".
 
Stepenište
 
Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako neko dolazi. Problem je što je na stepeništima najčešće tišina, pa ćete i vi morati da pripazite ukoliko ne želite da budete uhvaćeni na delu. Za svaki slučaj proverite da li postoje podrumske prostorije jer su one još pogodnije za seks na brzaka.
 
Automobil
 
Pronađite mesto gde vas niko neće videti ni kazniti za remećenje javnog reda i mira. Seks u kolima može biti i te kako zanimljiv, iako to nije i baš originalna ideja.
  • komšija

    12.05.2017 22:20
    hihihi
    Komšinicin stan, kada komšija ode na posao.
    Możemo i kod mene u stanu, ali i nju i mene uzbuđuje da imamo seks tu u njihovom toplom porodičnom gnezdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.