Troše hiljade evra da bi operacijom dobile rupice na leđima

Žene širom sveta troše hiljade evra na novu estetsku operaciju kojoj je cilj da im napravi rupice na donjem delu leđa.
Prozvane su Venerinim rupicama, a nakon što su pojedine strane starlete pokazale svoje, rupice na dnu leđa žele da imaju i druge dame, posebno jer se tvrdi da su one indikator zdravlja i srećnog seksualnog života.
 
Hirurg Amada Eong-Pauel je zbog pojačane potražnje za Venerinim rupicama u svojoj londonskoj klinici razvila tretman koji je nazvala "V-Spot".
 
"V-tačka je zaobljeno područje na leđima, koje se nalazi na telima sportskih tipova žena, a mnoge žene žele da ga imaju jer žele da izgledaju mlado i fit", rekla je Pauel. "Donji deo leđa oduvek se smatrao jednim od najlepših delova ženskog tela. S obzirom na to da je velika potražnja za podizanjem zadnjica, ljudi su brzo shvatili da oble guze izgledaju još bolje uz leđa koja izgledaju atletski", tvrdi ona.
 
Cena tretmana je oko 6.000 evra, a nakon njega na leđima imate obris dijamanta i dve rupice.
 
"Procedura nije bolna, ali nakon operacije biste mogli osećati bol koji ublažavaju obični analgetici. Tehnologija VASER koristi zvučnu energiju i selektivna je pa razbija mast, ali ne i okolna tkiva i krvne sudove", tvrdi. 
  • :)

    17.02.2017 11:20
    није била особито љепа
    имала је малу рупицу на брадии..
  • Realna

    13.02.2017 23:01
    Uh
    Kakve budale!
  • Horejšo Kejn

    13.02.2017 14:47
    Da vam istinu kažem, te dve rupe na gu*ici nisu znak zdravlja i srećnog seksualnog života. Isto je i s rupama na obrazima: neko ih ima - neko ne. Ako neko poseduje 6.000 keka za baciti - neka to i uradi. Slobodna volja! Ne znam da li ih imam, ali mi ne trebaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin