Želatin hrani i podmlađuje kožu

Maske od želatina hrane kožu, smanjuju tragove umora i vraćaju licu sjaj, zato ih obavezno isprobajte.

Želatin je u stvari kolagen, pa osim što zateže kožu, dubinski je i čisti. Od njega možete sami da pravite maske, kao i tonik.

Maska protiv bora

Kašiku želatina pomešajte sa tri kašike hladne vode i zagrevajte postepeno dok se ne otopi. Ohladite smesu do sobne temperature i dodajte kašiku kefira ili pavlake i kašiku mlevenih zobenih pahuljica. Sve sastojke dobro promešajte i sjedinite, nanesite na lice i posle 20 minuta isperite toplom vodom.

Dubinska nega lica i vrata

Pomešajte želatin sa tri kašike hladne vode i zagrevajte ga na laganoj temperaturi, oko 30 minuta, da se rastvori. Dodajte kašiku ulja aloe vera i ostavite u frižideru da se ohladi. Masku redovno stavljajte na lice i vrat, držite 20-ak minuta, pa isperite mlakom vodom.

  • Jelena

    04.03.2017 11:52
    Možete i same napraviti želatin http://youtu.be/CiwqQcb_5ko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".