Tvit jednog tinejdžera je najretvitovaniji

Tvit tinejdžera koji je od lanca restorana "Wendy's" u SAD tražio godišnju zalihu jednog jela od piletine, postao je najretvitovaniji do sada.
Karter Vilkerson oborio je rekord čak i Elen Dedženeris koja je na Twitteru objavila selfi sa brojnim slavnim ličnostima na dodeli Oskara.
 
Karter je na zvaničnom "Wendy's" nalogu upitao koliko mu je retvitova potrebno da bi dobio besplatne obroke za godinu dana, a administrator strane zadao mu je 18 miliona. Nakon što je zatražio pomoć od korisnika interneta, broj retvitova prešao je 3.430.249, koliko je imala Dedženeris.
 
Predstavnik lanca restorana kaže da niko od njih nije očekivao da će Karter dobiti takvu podršku, a kompanija je u njegovo ime donirala 100.000 dolara u dobrotvorne svrhe.
 
Šesnaestogodišnjak je tvit za Ginisa objavio 5. aprila, a za samo dva dana retvitovan je više od milion puta. Podelile su ga i svetske kompanije, uključujući Apple Music, Microsoft, Amazon, Google i sam Twitter.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.