Grade "pivovod" za posetioce muzičkog festivala

Organizatori muzičkog festivala u Nemačkoj smislili su praktičan način da snabdeju "metalce" ogromnim količinama piva, tako što će sagraditi veliki "pivovod", prenosi Deutsche Welle.
Grade "pivovod" za posetioce muzičkog festivala
Foto: Pixabay
Očekuje se da će svaki posetilac Vaken festivala, na severu zemlje, popiti u proseku 5,1 litara piva dnevno, pa je postalo jasno da bi najbolje bilo da se žeđ utoli cevovodom dužine 7 kilometara. Kada ga ukopaju 80 centimetara ispod zemlje moći će da istovremeno napune šest krigli za šest sekundi, a kamioni neće razrovati livadu.
 
Ovo bi trebalo da zadovolji potrebe 75.000 "metalaca", koje će od 3. do 5. avgusta zabavljati 150 bendova. 
 
Da organizatori baš vode računa o svojim posetiocima govori i podatak da su popravili sistem drenaže, ali ne previše, kako bi ostalo dovoljno blata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.