VIDEO: Nezadovoljni građanin pustio stenice u gradsku upravu

Zgrada gradske uprave u Ogasti, u državi Mejn, bila je zatvorena pošto je jedan nezadovoljni gradjanin pustio oko 100 stenica u zgradu.
Zvaničnici grada rekli su da radnici dezinskecije veruju da su sve stenice ubijene pre nego što je zgrada ponovo otvorena.
 
Direktor gradske uprave za razvoj Met Nezer rekao je da je jedan čovek došao u gradsku kancelariju za pomoć i tražio pomoć oko stenica u njegovom domu. Rečeno mu je da je taj stan već bio prskan i da ne zadovoljava uslove za pomoć pri nalaženju drugog boravišta.
 
Prema njegovim rečima, čovek je policajcima koji su ga priveli rekao da je želeo da vladini službenici iskuse isto što i on. Nezer je celu situaciju nazvao "neverovatnim pogrešno usmerenim besom".
 
Policija nije saopštila da li će čovek biti optužen.
 
  • Đoka

    07.06.2017 07:34
    Realno
    Ovde su i stenice u Partiji, te ne čine ništa dok to On ne naredi.
  • B

    07.06.2017 05:25
    Nije vest
    Ovo u Srbiji ne bi bila nikakva nova vest. Ovde stenice u drzavnoj upravi i javnom sektoru odavno piju krv gradjanima.
  • Nervirach

    07.06.2017 00:21
    To se ovde nece desiti. Zemlja poltrona. Neko je 500 godina ratovao sa turcima a nasi za to vreme izigravali vece turke od turaka. Da se prisetimo kao primer Kraljevica Marka koji je poginuo na strani turaka boreci se protiv hrixcana, jel.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin