Zakerberg: Fejsbuk sprečava muškarce da varaju žene

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg izjavio je kako ova društvena mreža otežava muškarcima varanje žene te da ljudi imaju priliku da otkriju više informacija o njihovim partnerima ili tajne koje skrivaju.
Zakerberg proteklih meseci putuje kroz američke države, pa je tokom svoje nedavne posete Vilinstonu u Severnoj Dakoti otkrio kako Fejsbuk utiče na veze u ovoj zemlji. Naime, Vilinston je grad kroz koji stalno prolaze radnici, muškarci iz drugih gradova. U gradu pritom živi deset puta više muškaraca nego žena.
 
"Radnici dolaze u Vilinston na sedmicu ili dve, a potom se vraćaju kućama u druge države. S porodicama provedu nekoliko dana i opet dolaze ovde. Žene koje sam upoznao tamo rekle su mi kako se osećaju sigurno. Pojedine su preko Fejsbuka otkrile kako njihovi momci imaju porodice daleko od Vilinstona. Zahvalile su mi se jer ova društvena mreža otežava muškarcima da varaju žene i vode duple živote u ovom gradu i van njega", rekao je Zakerberg.
 
Prema rečima direktora Fejsbuka, korisnici ove popularne društvene mreže mogu brzo da dođu do podataka o osobama koje tek upoznaju, što je naročito korisno onima koji tek ulaze u vezu. Žene, koje su u manjini u Vilinstonu, najviše su preko Fejsbuka otkrile laži i tajne njihovih partnera.
 
S druge strane, neosporna je činjenica kako mnogi sakrivaju svoje pravo lice putem lažnih Fejsbuk profila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin