Preminula najbogatija žena Lilijan Betankur

Naslednica francuske kozmetičke kuće "L'Oreal" Lilijan Betankur, najbogatija žena na svetu, koja je patila od demencije, preminula je u 94. godini.
Preminula najbogatija žena Lilijan Betankur
Foto: 021
"Lilijan Betankur preminula je sinoć u svojoj kući. Moja majka nas je mirno napustila", saopštila je njena ćerka Fransoaz Betankur Mejers, prenosi AFP.
 
Betankur je bila 14. najbogatija osoba na svetu, prema pisanju magazina "Forbs", koji je njenu imovinu u martu procenio na 39,5 milijardi dolara. 
 
Retko se pojavljivala u javnosti otkako se povukla sa čela kompanije "L'Oreal" 2012. godine, ali je njeno ime ostalo prisutno u novinskim naslovima dok su se članovi njenog bliskog okruženja starali o njenom sve slabijem mentalnom zdravlju, navodi francuska agencija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.