VIDEO: Uvrede i pretnje zbog maljavih nogu u reklami za Adidas

Devojka koja se pojavljuje u novom reklamnom spotu za Adidas patike ima na tom snimku nedepilirane noge, zbog čega su joj na društvenim mrežama korisnici uputili niz uvreda, pa čak i pretnji.
Arvida Bistrom je 25-godišnja švedska fotografkinja koju je Adidas odbrao za novu reklamnu kampanju "Superstar" zajedno sa drugim aktivistima i umetnicima koje smatra "ikonama sutrašnjice".
 
Mlada švedska umetnica, koja se bori protiv raznih vrsta predrasuda provokacijom, izabrana je za lice nove kampanje upravo zbog svog stava po pitanju depilacije i feminizma, prenosi N1.
 
"Mislim da je feminizam kulturni koncept. Svako može da bude ženstven, da se ponaša kao žena, i mislim da se društvo toga plaši", rekla je švedska umetnica u spotu za Adidas.
 
 
Bistrom je zbog tog snimka na društvenim mrežama primila brojne pretnje i poruke sa govorom mržnje.
 
"Primila sam veliki broj komentara punih mržnje na društvenim mrežama, a mejlom i pretnje silovanjem", navela je ona na Instagramu.
  • Prle

    01.10.2017 16:41
    Istina
    Ruzne patike jer vise nema sta da se izmisli novo a nove marke se pojavljuju koje su cenama a bogami i kvalitetom prestigle ove napuhane sportske marke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.