VIDEO: Bebin plač iznervirao sveštenika na krštenju, pa je grubo potapao u vodu

Uznemirujući video snimak na kojem se vidi kako sveštenik bebi tokom krštenja stavlja ruku preko usta da ne bi više plakala, objavljen je na internetu.
Raša tudej piše da se incident dogodio u Rumuniji, ali tačna lokacija nije navedena.
 
Kako navode, sveštenik tokom ceremonije nije mogao da sakrije frustraciju zato što beba nije prestajala plače, a nakon nekoliko pokušaja da bebu potopi u vodu potpuno se iznervirao.
 
Sveštenik u jednom trenutku bebu polaže na sto i besno povuče svoju odoru, a nakon toga nekoliko puta veoma grubo bebu potopi u vodu.
 
  • Naličje

    02.11.2017 10:29
    I meni se čini, kao i Goxnsu, da je popa, u muci što dete plače, stavio detetu ruku na usta, da mu ne bi ušla voda, a ne da ga ućutka. Takođe, roditelji su tu prisutni, sarađuju s popom i svi žure da bi dete što pre obukli i smirili. Na stranu to što je takav način krštenja stresan za dete, ono je jadno tu goluždravo, neka nepoznata i takođe uznemirena osoba ga nosi levo desno, ono plače, sve u svemu cela situacija je neprijatna. Mene su svojevremeno krstili u NS na mnogo nežniji način - samo se poškropi sv. vodom po glavi, bez skidanja i potapanja u kazan. Uzgred, verujem da bi se većina napaljenih komentatora ponašala u ovoj situaciji na isti načina kao i ovi roditelji - bili bi zbunjeni, uznemireni i dopustili bi da se obred izvrši, bez patosiranja pope. Mnogo što šta ljudi rade protiv svoje volje, jer običaji tako nalažu.
  • hehe

    01.11.2017 21:55
    Deamon cries.
  • Cane liman

    01.11.2017 20:00
    Kako bi mu drkno šamarčinu brada bi mu otpala.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.