VIDEO: Devojka se drogira na predavanju?

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi devojka kako navodno na predavanju ušmrkava nepoznatu supstancu sa stola.
Kako piše zagrebački portal "Indeks", odmah posle objave snimka počela su nagađanja da li devojka konzumira kokain ili spid.
 
Komentari ispod snimka sugerišu da je snimak nastao u prostorijama privatne visokoobrazovne ustanove VERN u Zagrebu, kao i da je reč o jednoj njihovoj studentkinji. Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimku oglasili na zvaničnoj stranici VERN-a i poručili da istražuju slučaj, navodi "Indeks".
 
Hrvatski portal navodi da su čelnici te ustanove odmah po objavljivanju snimka pokrenuli proceduru.
 
"VERN je primio informaciju o video-materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta. Odmah po prijemu navedene informacije Univerzitet VERN pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Hrvatske i internim aktima ustanove", stoji u saopštenju na stranici fakulteta.
 
  • SRKI

    17.11.2017 10:05
    Kakav HD video...kao fiksnim telefonom da je snimano
  • Seka Persa

    17.11.2017 00:18
    Kesa!

    Ni da ponudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin