Pobegao iz zatvora pa se ubrzo sam vratio

Tridesetogodišnji Zadranin, nakon bekstva iz zatvora u tom gradu, na iznenađenje policajaca i čuvara, vratio se sledećeg dana.
Pobegao iz zatvora pa se ubrzo sam vratio
Foto: Pixabay
On je u istražnom zatvoru zbog pokušaja ubistva i razbojništva.
 
Slobodna Dalmacija piše da su odmah nakon njegovog bega iz zatvora u centru grada obavešteni sud i policija koji se nalaze u istoj zgradi te da je za njim odmah izdata poternica. On ih je preduhitrio jer se, na iznenađenje policajaca i čuvara sam vratio, pozvonio na vrata zatvora i zamolio čuvare da ga puste unutra.
 
List piše pozivajući se na nezvanična saznanja da je kratkotrajni beg na slobodu opravdao nostalgijom za suprugom i detetom. Iz zatvora je, kako se navodi, uspeo da pobegne jer se na zgradi obavljaju radovi i na prozoru nije bilo rešetaka.
 
On je krajem januara uhapšen zajedno sa 29-godišnjom suprugom, a uhvaćeni su nakon potere automobilima. Njegova supruga puštena je da se brani sa slobode, a on je zadržan u pritvoru.
 
Njih dvoje su, nakon pokušaja krađe metalne konstrukcije s kuće u izgradnji, napali i teško povredili 62-godišnjeg vlasnika kuće i 52-godišnjeg komšiju. 
 
Policiji je bio poznat i pre toga jer je prošle godine teško povedio 42-godišnju Zadranku koju je njegov otac zatočio u kokošinjcu. Žena je šetala sa svoja dva psa, koje nije držala na povocu, pa su se psi zaleteli u kokošinjac u vlasništvu ovog mladića i njegovog oca te zaklali desetak kokošaka.
 
Vlasnica je pokušala da speči pse, ali u tome nije uspela. Nakon što je uspela da se izvuče iz kokošinjca, mladić ju je šutnuo nogom u glavu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin