Ukradena najskuplja flaša votke na svetu

Danska policija istražuje krađu flaše votke, za koju se tvrdi da je najskuplja na svetu, s cenom od 1,3 miliona dolara.
Ukradena najskuplja flaša votke na svetu
Foto: Pixabay
Istražitelj Knud Hvas je rekao da je prerano da se kaže da li je lopov provalio u "Kafe 33" ili je koristio ključ. Nije ukradeno ništa drugo.
 
Hvas je rekao da je policija o krađi obaveštena juče.
 
Danska TV2 je navela da je flaša "Ruso-Baltika" sačinjena od tri kilograma zlata i iste količine srebra s čepom posutim dijamantima. Vlasnik kafića Brajan Ingberg, koji u baru ima 1.200 flaša votke, rekao je tabloidu Ekstra bladet da je ukradena flaša nalik prednjoj strani starih automobila.
 
Prema njegovim rečima, votka nije osigurana i pozajmljena je od jednog ruskog biznismena.
  • Slomljena Žaluzina

    07.01.2018 15:38
    Baltik vodka u zlatnoj flaji.
  • Biznis

    04.01.2018 07:18
    Vrhunski
    Koji "biznis". Pozajmiš neosiguranu preskupu stvar i onda je mazneš i posle potražuješ vrednost toga od nesrećnika koji je bio dovoljno glup da od tebe pozajmi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin