VIDEO: Prvo gej venčanje aktivnih vojnika Vest Pointa

Dvojica kapetana venčali su se na Vest Pointu gde su se i upoznali, sklopivši prvi istopolni brak aktivnih vojnika na ugladnoj vojnoj akademiji.
Kapetani Daniel Hol (30) i Vinsent Franćino (26), obojica piloti helikoptera "apač" stacionirani u teksaškom gradu El Paso, venčali su se 13. januara u kapeli akademije Vest point, preneo je "Njujork tajms". 
 
Njih dvojica su se upoznali na vojnoj akademiji u avgustu 2009. godine, a prvi sastanak su imali u februaru 2012. u Vašingtonu, nekoliko meseci pošto je ukinuto pravilo koje je zabranjivalo gej osobama da obelodane svoje istopolne veze. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin