Odveo nestašnog dečaka u policiju, pa optužen za otmicu

Iznerviran što mu je dečak grudvama gađao automobil jedan Austrijanac ga je odveo u policiju, gde je, umesto željenog ukora za nestašnog dečaka, optužen za otmicu.
Odveo nestašnog dečaka u policiju, pa optužen za otmicu
Foto: Pixabay
Austrijski mediji prenose da je do incidenta došlo u skijalištu Obertauernu u blizini Salcburga, gde se dečak zabavljao na snegu gađajući automobile koji su prolazili pored njegovog hotela.
 
Besni pedesetčetvorogodišnjak ga je uzeo za ruku i odveo u obližnju policijsku stanicu, a da o tome nije obavestio njegove roditelje.
 
Dečak je odmah vraćen porodici, a protiv muškarca je podneta tužba za otmicu, navode iz policije.
  • Misa Dimitrijevic

    17.02.2018 00:59
    mi smo bacali grudve sa petospratnice na pesake i automobile, priznajem bilo je zabavno :)
  • Marko

    16.02.2018 07:56
    apsrdni zakoni
    Pre Evropskih zakona su postojali zakoni i deca . Deca su bila vaspita a dela se nisu izmisljala, kako bi se prikazalo da neki drzavni organ uspesno radi. Ovakvim pritom imamo bahatu raspustenu decu i normalne savesne gradjane krivicno osudjivane.Gde to vodi?
  • Zaludni

    16.02.2018 05:32
    Mali je sigurno član podmlatka sns-a

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin