Čelistkinji ukraden instrument vredan više od milion evra

Nagrađivanoj francuskoj umetnici Ofeli Galjard lopovi su pod pretnjom nožem ukrali čelo vredno više od milion evra, ispred njene kuće u predgrađu Pariza.
"Pomozite! Moje čelo je ukradeno večeras u tamnocrvenom koferu", napisala je Galjard u poruci na Fejsbuku.
 
Ona je rekla policiji da ju je napadač prisilio da mu da mobilni telefon pre nego što je pobegao u severoistočnom predgrađu Pantin.
 
Prema njenim rečima, instrument vredi 1,3 miliona evra i delo je italijanskog majstora Frančeska Gofriljera, sina venecijanskog majstora Matea Gofriljera. Gudalo je rad francuskog majstora iz 19. veka Žana Pjera Maria Persoa.
  • Jasmins

    18.02.2018 06:20
    Antikvar
    Moze biti da je kolekcionar/sakupljac starih vrednosti. U svakom slučaju, zao mi je devojke_verujem da ce uhvatiti lopova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin