Predstavljala se kao muškarac, tukla svoje žene i ucenjivala ih za miraz

Krišna Sen, žena iz indijske pokrajine Utar Pradeš, nedavno je uhapšena zbog lažnog predstavljanja kao muškarac.
Tokom protekle četiri godine Senova je na društvenim mrežama stvorila lažni profil na kojem se predstavljala kao muškarac.
 
Ona je u svojoj nameri uspela čak dva puta, pa je stupila u brak sa dve Indijke od kojih je nakon bračnog zaveta tražila miraz.
 
Krišna se oduvek ponašala i oblačila kao muškarac, međutim godine 2013. je otišla korak dalje stvarajući lažni profil na društvenim mrežama putem kojeg je zavodila druge žene i započinjala romantične veze s njima. Počela je da nosi mušku odeću, skraćivala je kosu i čak promenila svoje ime u Sveti Sen.
 
Tokom protekle tri godine uspela je da obmane dve žene stupivši u brak s njima, nakon čega je ucenjivala njihove porodice tražeći miraz.
 
Krišnina prva žrtva je bila Kamini, žena iz grada Haldvanija, koju je upoznala 2014. godine. Krišna se predstavila kao sin biznismena iz Aligarha i nakon određenog vremena provedenog u dopisivanju uputila se u pokrajinu Utarkand gde je upoznala svoju buduću suprugu. Venčali su se godinu dana kasnije, a Kamini je prijavila policiji da je njen suprug počeo da se ponaša nasilno, te da previše pije, konzumira cigarete i maltretira nju i njenu porodicu tražeći miraz.
 
"Senova je ubedila svoju žrtvu da je muškarac. Par se venčao iste godine i počeli su zajednički život u iznajmljenoj kući u gradu Haldvani. Senova je nakon toga počela da zlostavlja svoju suprugu tražeći od nje i njene porodice miraz", istakao je policijski inspektor Džanmedžaj Kanduri.
 
 
Nakon počinjene prevare Krišna je 2016. godine započela svoj drugi život sa ženom pod imenom Niša iz grada Kaladungi. Za razliku od Kamini, nova supruga je ubrzo shvatila da je njen suprug zapravo žena, ali Svenova ju je ubedila da mora da ćuti tako što joj je ponudila novac. Nova supruga je očigledno pristala na ovu ponudu pa se ova šarada nastavila sve dok Krišninoj prvoj supruzi nije dosadilo konstantno ucenjivanje i batine pa je ceo slučaj prijavila policiji.
 
Optužena je priznala da je zlostavljala Kamini i da je on zapravo žena koja se sve vreme pretvarala da je muškarac da bi izvukla korist od svojih žrtava. Krišna je otkrila policiji kako nikad nije dozvoljavala svojim suprugama da je dodiruju tokom dana, te da su svoj brak konzumirali jedino preko noći u potpunom mraku. Krišna je priznala i da je koristila i seksualne igračke koje je kupila u međuvremenu putem interneta da bi obmanula svoje supruge.
 
Nakon što je policija uhapsila Krišnu Sen, ona je poslata na medicinski pregled gde je i zvanično utvrđeno da je u pitanju žena.
 
"Bili smo u braku dve godine. Saznala sam za njenu tajnu, ali nisam mogla da prijavim taj slučaj. Sada kad je ona uhapšena drago mi je da je sve konačno završeno i ne želim više da je vidim", rekla je Niša medijima u Indiji.
 
Krišna Sen je optužena za prevaru i iznudu i poslata u Haldvani zatvor. Ipak, ova prevarantkinja se neće suočiti s optužbama za nasilje u porodici jer tehnički brakovi u kojima je bila zbog otkrivanja njenog pola nisu priznati.
  • Novosadista

    21.02.2018 09:44
    novosadista@zlazla.rs
    prstic je cudo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.