Pun voz se otkačio od lokomotive i išao unazad 12 kilometara

Voz sa 12 vagona pun putnika otkačio se u Indiji od lokomotive i išao 12 kilometara unazad pre nego što je zaustavljen.
Pun voz se otkačio od lokomotive i išao unazad 12 kilometara
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Moglo je da se desi nešto strašno ali je to sprečilo pažiljivo osoblje", navelo je je indijsko Ministarstvo za železnički saobraćaj.
 
Kako navode, tokom puta unazad ništa se nije dogodilo i niko nije povređen.
 
Incident se dogodio na istoku Indije u saveznoj državi Odiša.
 
Sedam zaposlenih u železnici je suspendovano zbog nepoštovanja propisa. Otvorena je i istraga o uzrocima odvajanja lokomotive od ostatka kompozicije.
  • saruman

    08.04.2018 22:24
    Mi idemo unazad u srednji vek. Prošli smo ne 12 nego 120 triliona svetlosnih godina unazad. Vitezovi i kneginje su naprednije od nas.
  • Hm

    08.04.2018 19:31
    Apsolutno ništa ne sprečava da i naša železnica završi u ovakvom stanju. Korupcija je toliko rasprostranjena da nikome ne pada na pamet da se oglašava, a putnicima ne pada na pamet da putuju železnicom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.