Nemačka policija upala na čas erotskog vezivanja

Nemačka policija danas je saopštila da su policajci upali u stan u Nojštatu pošto su primili poziv zbog sumnje na nasilje u porodici, ali se ispostavilo da su prekinuli čas japanskog erotskog vezivanja.
Nemačka policija upala na čas erotskog vezivanja
Foto: Pixabay
Policija je navela da je zabrinuti komšija pozvao i prijavio da dva muškarca zlostavljaju polugolu ženu u susednom stanu. Kada je patrola stigla na lice mesta, zatekla je stanara, instruktora u japanskoj tehnici vezivanja "šibari", kako podučava jedan par osnovama erotskog vezivanja.
 
U saopštenju naslovljenom sa "50 nijansi Nojštata" policija je navela da je "zatečeni par bio dobro i dobro raspoložen".
 
Policajci su dobili ponudu da se priključe lekciji, ali su, kako se navodi, "to ljubazno odbili".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin