Univerzitet instalirao ormar za plakanje

Uprava Univerziteta u Juti dopustila je da se instalira "ormar za plakanje" u univerzitetskoj biblioteci.
Zahvaljujući ovoj umetničkoj instalaciji, koju je osmislio student umetnosti Nemo Miler, studenti mogu da se oslobode stresa kroz suze: "Zatrpan si zadacima i rasporedom kolokvijuma? Šutnula te je porukom usred bubanja? Samo pusti par suzica u samoći i vraćaj se na posao!"
 
Prema pravilima koja su okačena na vratima, svako ima pravo da plače deset minuta, a u ormaru može da boravi samo jedna osoba. Kucanje je obavezno. 
 
Od ljudi se takođe traži da koriste haštag "#cryclosetuofu" kada o tome pišu na društvenim mrežama. Prema fotografijama na Tviteru, u ormanu se nalaze i plišane životinje.
 
  • Svetogrd

    04.05.2018 11:04
    ...i primerci frustriranih cipiripija koji svoj nedostatak voljenosti u detinjstvu i nisko samopouzdanje, nadoknađuju "oštrim" rečima koje priliče nivou vrlo buntovne tinejdžerke, logičkim greškama i ispravljanjem ljudskih nepravdi među mladim generacijama, tako što ostavljaju komentare na informativnim portalima.
  • Maxa

    03.05.2018 20:35
    Nova generacija cgocentricnih retarda koji misle da ceo svet treba da se podredjuje njihovim infantilnim potrebama, jer je "studiranje jako tesko".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin